Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivica Olić novi je izbornik U-21 reprezentacije

Nakon slabijih rezultata na klupi mlade hrvatske reprezentacije, HNS je s pozicije izbornika smijenio Dragana Skočića, a na njegovo mjesto došao je dosadašnji pomoćnik Zlatka Dalića, Ivica Olić.

Olić je preuzeo dužnost izbornika hrvatske U-21 reprezentacije nakon što je dogovorio detalje suradnje s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem, a njegovo imenovanje potvrdio Izvršni odbor HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska U-21 reprezentacija u rujnu nastavlja kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2025. godine u Slovačkoj s dvije domaće utakmice. Prvi susret protiv Farskih Otoka na rasporedu je 5. rujna, dok će druga utakmica biti odigrana 10. rujna protiv Portugala.

Do preuzimanja uloge izbornika U-21 reprezentacije, Olić je radio kao trener u stožeru hrvatske A reprezentacije, a kao pomoćnik Dalića sudjelovao je u osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru te srebrne medalje u Ligi nacija. Uz rad u stručnom stožeru A selekcije, Olić je također vodio CSKA Moskvu.

Komentari

Povezano