Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zubac svoj 26. rođendan proslavio double-double učinkom

New York Knicks 116:110 Denver Nuggets

Ovo je peti poraz Denvera u posljednjih šest susreta. Zbog jako loših rezultata Denvera u posljednje vrijeme, Nikola Jokić polako, ali sigurno gubi utrku za MVP nagradu regularne sezone. Doduše, sinoć je odigrao solidnu partiju s 24 poena, 10 skokova i 8 asistencija. Međutim, u ekipi definitivno nešto ne štima. Sinoć nakon što su se uspjeli odvojiti na +13 u 3/4, iz nekoga razloga su odjednom samo stali, a Knicksi su to kaznili. New York Knicksi izgledaju zaista kao momčad i sasvim zasluženo se nalaze na petoj poziciji Istočne konferencije koja im za sada osigurava play-off ulaznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Clippers 108:113 Orlando Magic

Izostanak Kawhi Leonarda se itekako osjeća u ekipi Clippersa. U porazu su se istaknuli Paul George s 30 poena, dok je Ivica Zubac upisao double-double učinak od 16 poena i 16 skokova. Do pobjede ekipe iz Orlanda su predvodili Markelle Fultz s 28 i Wendell Carter Jr. s 27 poena, a nadodao je i 12 skokova.

Indiana Pacers 121:141 Philadelphia 76ers

Jednostavno, Phila je sinoć bila puno bolja momčad te gotovo u nijednom trenutku nije bilo upitno tko će pobijediti. U izostanku James Hardena, odličnu partiju je odigrao Tyrese Maxey koji je upisao 31 poen i 7 asistencija. Joel Embiid juriša prema MVP nagradi – sinoć je izdominirao i na oko baš lagano došao do 31 poena, 7 skokova i 7 asistencija. Trenutno su na nizu od 8 uzastopnih pobjeda. U redovima poražene ekipe smo imali trojac s učinkom od 20+ poena. Aaron Nesmith je upisao 25, Andrew Nembhard 22, a Myles Turner je nadodao svojih 20 poena.

Toronto Raptors 122:107 Minnesota Timberwolves

Raptorsi su se relativno lagano obračunali s Timberwolvesima. Otkako su prešli u vodstvo, do kraja utakmice ga nisu ispuštali. Do pobjede su ih predvodili Fred VanVleet s 28 poena i 7 asistencija te Pascal Siakam s double-double učinkom od 27 poena i 10 skokova. U redovima gostiju je najraspoloženiji bio Naz Reid s 22 poena, dok je Rudy Gobert upisao double-double učinak od 14 skokova i 12 poena.

Chicago Bulls 113:99 Miami Heat

Bullsi su neočekivano lagano pobijedili Miami Heat. Tijekom 3/4 su ih doslovce razbijali, pa su čak u jednom trenutku imali +27. Naravno kako to ide, opustiš se i dopustiš protivniku da se vrati u utakmicu, pa se tako Miami u jednom trenutku vratio na samo -3. Međutim, Bullsi dodaju gasa, odlaze ponovo na dvoznamenkastu prednost i završavaju utakmicu s +14. U redovima Chicaga se istaknuo DeMar DeRozan s double-double učinkom od 24 poena i 10 asistencija.

Memphis Grizzlies 133:119 Golden State Warriors

Warriorsi su sinoć upisali šesti gostujući poraz u posljednjih osam gostovanja. Neprepoznatljivo su izgledali. Memphis otkada je preuzeo vodstvo, nije ga ispuštao. Od samog početka utakmice su bili znatno bolji protivnik te pobjeda u nijednom trenutku nije bila upitna. Do pobjede su ih predvodili Jaren Jackson Jr s 31 i Desmond Bane s 26 poena. Uspjeli su zaustaviti dvije glavne zvijezde Warriorsa te su tako Currya spustili na 16 i Thompsona na 13 poena. U redovima Warriorsa je najraspoloženiji bio Jonathan Kuminga s 24 poena i 8 skokova.

Washington Wizards 118:132 Sacramento Kings

Porzingis nije nastupio za Washington, a Sacramento se poigravao s Wizardsima. Kuzma je vukao ekipu dok je mogao kada je bio vruć. Međutim nije mogao sam, na koncu je završio s 33 poena. U redovima Sacramenta je izdominirao Domantas Sabonis koji je bio jako blizu triple-double učinka. Upisao je 30 poena, 9 skokova i 10 asistencija uz samo 2 promašena šuta!

Utah Jazz 118:117 Boston Celtics

Neočekivan poraz Celticsa koji su uspjeli prosuti +19 prednost. Koš za pobjedu Utah je pogodio Talen Horton-Tucker, a upisao je sveukupno 19 poena, 7 skokova i 5 asistencija. Najraspoloženiji u redovima Utah je bio Lauri Markkanen koji je upisao double-double učinak od 28 poena i 10 skokova. U redovima poraženih Celticsa se istaknuo Jaylen Brown s 25 poena.

Komentari

Povezano