Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivica Zubac upisao novi double-double

Brooklyn Nets 102:108 Denver Nuggets
Denver je upisao jako važnu pobjedu, barem gledano s one psihološke strane. Gotovo čitav susret su bili bolji protivnik, a prednost im je samo rasla pa su tako krajem 3/4 imali ogromnih +20. Trener Netsa Jacque Vaughn je odustao od hvatanja rezultata i ubacio je na parket rezervnu petorku. I opet je tu Denver pokazao zašto su u krizi rezultata, dopustili su da se rezervna ekipa opusti i razmaše pa su se čak Netsi vratili na samo -7 zaostatka. Međutim, za nešto više nisu imali snage. Nikola Jokić je upisao novi triple-double učinak od 22 poena, 17 skokova i 10 asistencija, a odlični su bili i Michael Porter Jr. s 28 i Jamal Murray s 25 poena. U redovima Brooklyn Netsa se istaknuo Mikal Bridges s 23 poena.

Oklahoma City Thunder 124:120 Phoenix Suns
Phoenix Suns je većinu utakmice proveo u vodstvu, najveću prednost su imali +13, međutim nikako se nisu uspjeli odlijepiti i riješiti pitanje pobjednika utakmice. Sredimo zadnje četvrtine Oklahoma je preuzela vodstvo i odnijela jako važnu pobjedu! U obje ekipe smo imali po jednog igrača s 40+ poena. U dresu Oklahome je Shai Gilgeous-Alexander ubacio 40 poena, dok je za Phoenix Suns Devin Booker upisao 46 poena. U redovima Oklahome su se još istaknuli Luguentz Dort s 20 i Josh Giddey sa 16 poena. Kod poraženih Sunsa, Chris Paul je upisao double-double učinak od 14 poena i 13 asistencija. Dario Šarić nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio Spurs 126:118 Atlanta Hawks
Nevjerojatno je što su uspjeli ispustiti igrači Atlante Hawks protiv jedne od najgorih NBA momčadi ove sezone. Na poluvremenu su imali velikih +22, a od početka drugog poluvremena ta se razlika samo topila dok se nije istopila početkom zadnje četvrtine. Spursi rade 16-0 seriju i preokreću stvari u svoju korist. U velikom preokretu Spursa su se istaknuli Keldon Johnson s double-double učinkom od 29 poena i 12 skokova, te Devin Vassell s 29 i Zach Collins s 19 poena. U redovima Hawksa je najraspoloženiji bio Dejounte Murray s 22 poena, 6 skokova i 8 asistencija, dok je Clint Capela upisao double-double učinak od 15 poena i 12 skokova.

Detroit Pistons 100:112 Miami Heat
Detroit nastavlja s katastrofalnim rezultatima. Ovo im je 14 poraz u posljednjih 15 odigranih susreta. U porazu Detroita su se istaknuli James Wiseman i Killian Hayes s double-double učinkom. Wiseman je upisao 22 poena i 13 skokova, dok je Hayes nadodao svojih 13 poena i 11 asistencija. U redovima Miami Heata su najraspoloženiji bili Jimmy Butler i Bam Adebayo, također s double-double učinkom. Butler je imao učinak od 26 poena i 10 asistencija, dok je Adebayo upisao 22 poena i 10 skokova.

Houston Rockets 107:117 New Orleans Pelicans
Pelicansi su proveli čitavu utakmicu u vodstvu! Na poluvrijeme su otišli s velikih +20 i to su uspjeli održavati do kraja susreta. U porazu Rocketsa se istaknuo Jalen Green s čak 40 poena. U redovima Pelicansa su se istaknula 3 igrača s 20+ poena. CJ McCollum i Brandon Ingram su upisali po 26 poena, dok je Jonas Valančiunas imao double-double učinak od 21 poena i 12 skokova.

Milwaukee Bucks 118:111 Toronto Raptors
Giannis Antetokounmpo
je sinoć ispisao još jednu stranicu NBA povijesti. Imao je savršen postotak šuta od 100%, a pritom je i upisao triple-double učinak. Tako je postao tek četvrti igrač u NBA povijesti koji je upisao 20+ poena uz triple-double učinak, a da je imao 100% postotak šuta. To je još samo uspjelo Wiltu Chamberlainu (dva puta), Draymond Greenu i Nikoli Jokiću.

Portland Trail Blazers 102:117 Los Angeles Clippers
U pobjedi Clippersa, Ivica Zubac je upisao novi double-double učinak od 14 poena i 10 skokova. Ovo mu je treći uzastopni double-double učinak.

Los Angeles Lakers 111:105 Orlando Magic
U jako važnoj pobjedi Lakersa, heroj je bio Austin Reaves s 35 poena(career high), 6 skokova i 6 asistencija! Ovom pobjedom se Lakersi trenutno nalaze na 10. poziciji Zapadne Konferencije koja vodi u play-in turnir.

Komentari

Povezano