Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivković: ”Luka Sučić nije odigrao kako smo očekivali”

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Škotsku na Maksimiru u trećem kolu Lige nacija. Gosti su poveli autogolom Duje Ćaleta-Cara, ali je Igor Matanović prvijencem vratio stvari na početak. Za drugu hrvatsku pobjedu u nizu zabio je Andrej Kramarić u 70. minuti.

Utakmicu je u HRT-ovoj emisiji “Stadion” komentirao njihov stručni sukomentator Tomislav Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogomet nas je naučio da ima sve manje lakih pobjeda. Jučer je bila važna pobjeda. Strahovito je važno kad pobijediš iako ne igraš dobro. Onda na miru analiziraš gdje si pogriješio, uz pobjedu je to lakše

Tomislav Ivković

Dotaknuo se promjene formacije i bočnih igrača.

Naši bočni igrači u ovom sistemu moraju više ići naprijed. Perišić sad ne može. Nije se ubacivao koliko je mogao i trebao, Pašalić je zato lošije izgledao jer nije imao soluciju. Kad je Perišić prvi put došao, zabili smo. Perišić na 50 posto i dva gola. Sosa igra prekomotno i bez rizika, premlad je da to radi. On mora puno više u sprintu ići, nisam ga vidio da ide 110 posto. Lopta mu dođe, on je primi i vrati je nazad.

Tomislav Ivković

Za kraj je prokomentirao nastup Luke Sučića od kojeg se puno očekivalo.

Mali Luka Sučić nije bio na razini kakvu smo od njega očekivali, pišu da je zamalo igrao za Real Madrid. Dres reprezentacije je jako težak i nije ga lako nositi. Svi očekuju neki gol u rašlje, a on je odigrao koliko je mogao. On je igrač budućnosti.

Tomislav Ivković
Komentari

Povezano