Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivković o Dinamovom stoperu: „Taj dečko je uvijek u središtu kad se nešto loše dogodi“

Sinoć smo imali prilike gledati poprilično dinamičnu utakmicu između Dinama i Monaca u susretu drugog kola Lige prvaka. Nakon što su Modri imali vodstvo od 2:0, francuska momčad uspjela je nadoknaditi zaostatak, te je na kraju svakoj ekipi pripao po bod.

Evo kako je utakmicu vidio Tomislav Ivković, analitičar HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki bod Monaca u Zagrebu i velika nesreća Dinama u Zagrebu. Dinamo je imao kontrolu, a dogodio se pad. Nažalost, dogodile su se pojedinačne greške koje ih prate od početka sezone. Nažalost, jer su pokazali da su karakterna momčad i da su radili svi za jednoga, jedan za sve.

Kad su svi napadali Baturinu, ja sam govorio ‘Pa zar je Baturina sam trebao pobijediti Bayern?’ Ni najbolji igrač na svijetu ne može sam, nego mu je potrebna pomoć ostalih deset igrača na terenu. Danas je Baturina pokazao da je igrač čije su kvalitete daleko iznad HNL-a.

Osvrnuo se i na ostale igrače.

Sučić je onaj bosanski talent koji zna nogomet i ima vic u igri. Svi mu se možemo samo nakloniti nakon onakvog gola. Mišić je bio jedan od najboljih igrača uz Baturinu. Šteta što Petković nije imao malo bolji dan.

Ali, na njemu se vidi da ima nekih fizičkih problema od 75. minute i to nije bio onaj Petković kojeg svi znamo. Ma, zaista su svi odigrali vrhunski. Moram apostrofirati Ademija, koji je odigrao jednu od najboljih utakmica unazad nekoliko godina.

Pa i na vratara Ivana Nevistića.

Život golmana je najteži život. Do tada je spašavao Dinamo i nosio momčad, a onda je napravio onakvu grešku. Nažalost, takva je greška prelomila utakmicu. Ali, Bjelica je uvjerio momčad da se mogu nositi s Monacom i da su karakterni igrači, zato je bio tako dobar ulazak u utakmicu. Nažalost, baš su se danas dogodile takve greške koje Dinamo kao cjelina, kao momčad, nije zaslužio.

Prokomentirao je potencijalni jedanaesterac na Bruni Petkoviću.

Vidim da suci nisu zvali provjeru, komunicirali međusobno jesu. Međutim, mi to sad procjenjujemo na drugačiji način. Da je dosuđen taj penal, možda bi sve bilo drugačije. Ali život ide dalje.

A onda i sličnu situaciju na drugoj strani gdje je Maxime Bernauer napravio prekršaj za najstrožu kaznu.

Taj dečko je uvijek u središtu kad se nešto loše dogodi. Nije da ga kritiziram, ali uvijek je on u centru pozornosti kad je neka loša situacija po Dinamo, kao da je rođen pod krivom zvijezdom.

Komentari

Povezano