Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivković o Vatrenom: Kad se svi bacaju, on lagano trčkara. Brzo će ići na hlađenje

Rijeka se trenutno nalazi u izvrsnoj formi gdje su u posljednjih pet utakmica upisali isto toliko pobjeda, a rezultat toga je vodeća pozicija na prvenstvenoj ljestvici. Tako je pomalo u drugi plan pala slaba forma jednog njihovog igrača.

Marco Pašalić je odlično krenuo u sezonu, u prvih 12 nastupa upisao je četiri gola i jednu asistenciju, a k tome je dodao i tri gola u europskim natjecanjima. Sve to je rezultiralo pozivom Zlatka Dalića u hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, od tog okupljanja do danas prošlo je tri i pol mjeseca, a u tom periodu Pašalić je ostao bez pogotka ili asistencije u devet nastupa za Rijeku. To se nije promijenilo ni u jučerašnjoj pobjedi protiv Gorice, a svoj osvrt na njega dao je i HRT-ov analitičar Tomislav Ivković u emisiji Stadion.

“Zanimljivo, već nekoliko utakmica Pašalić ne postoji, otkad je bio u reprezentaciji nema ga nigdje. Kad se svi bacaju, on lagano trčkara, obrana ga ne interesira, to kod Željka Sopića neće proći i brzo će na hlađenje”, rekao je Ivković te se zatim osvrnuo na dvostrukog strijelca Jorgea Obregóna.

“Obregón se isprofilirao u zlatnog džokera. Kad uđe, unese fenomenalnu energiju, sve se vrti oko njega, a nije tako efikasan kad kreće od početka. Rijeka je proširila broj igrača koji su u formi, recimo Franjo Ivanović koji je danas ušao, sad zna gdje je griješio”, pojasnio je.

Dotaknuo se i užasnih uvjeta za igru na stadionu u Velikoj Gorici…

“Na takvom terenu ne može se igrati nogomet, a to više odgovara momčadi koja se brani. Rijeka već drugu utakmicu s Goricom ima peh s tim terenom, no spretno i sretno, s karakterom, voljom i htijenjem su izvukli tu utakmicu. Jako važna pobjeda, jer pobjeda na takvom terenu je lutrija. Rijeka ima hrabrost i volju, vjeruje u sebe”, zaključio je Ivković.

Komentari

Povezano