Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivo Grbić pronašao novi klub

Samo pola godine nakon što je potpisao za Sheffield United, Ivo Grbić napušta Englesku. Grbić će ovu sezonu provesti na posudbi u turskom Rizesporu.

U zimskom prijelaznom roku je iz Atlético Madrida prešao u tada premierligaša uz odštetu od 2,5 milijuna eura. Nakon nekoliko sezona bez minutaže, činilo se da je Grbić napokon pronašao klub u kojem će braniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U deset utakmica primio je 30 golova i ni u jednoj utakmici nije sačuvao čistu mrežu. Sheffield je na kraju uvjerljivo ispao iz Premier lige s osvojenih 16 bodova, osam manje od pretposljednjeg Burnleyja. Engleski mediji su nakon debakla od sezone pisali da bi ga Sheffield mogao prodati već ovog ljeta, iako je potpisao trogodišnji ugovor, te potražiti novog golmana.

U ovoj sezoni Grbić je branio na samo jednoj od šest utakmica engleskog drugoligaša, ali ona koju je igrao je u najmanje bitnom Liga kupu. Tamo je Sheffield United slavio protiv trećeligaša Wrexhama 4:2, ali je, dakle, Grbić nastavio s očajnim omjerom u Engleskoj. U 11 utakmica je tako primio čak 32 gola.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano