Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Iz Zadra u Rijeku i obrnuto

Proteklih se dana pojačala aktivnost na tržištu hrvatske košarkaške Prve Lige, gdje smo vidjeli rošadu na relaciji Zadar-Rijeka, čime su Jazine-Arbanasi i Kvarner 2010 dobili prava pojačanja.

Dominik Zelanto prvi puta će se u karijeri otisnuti van rodnog mu Zadra, potpisavši za Kvarner 2010. Ovaj 200 cm visoki 22-godišnji krilni centar je nakon odrađenog juniorskog staža u matičnom Zadru odigrao tri seniorske sezone za Puntamiku. Sa Zelenima je prošle sezone ispao iz Prve Lige, ali je ostavio odličan dojam bilježivši 15.8 poena i 6.6 skokova po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlosezonski igrač Kvarnera Danijel Zovko je novo pojačanje zadarskog kluba Jazine-Arbanasi. Riječ je o 203 cm visokom centru rođenom 1994. godine, koji je u sezoni 2000./2001. nastupao u Donatovom gradu, ali u redovima rivala Puntamike. U riječkom dresu Zovko je prošle sezone bilježio 15.1 poena i 5.5 skokova po susretu, a osim spomenutih klubova ranije je u karijeri još nastupao za juniore Zadra, Pet Bunara, Zrinjski i Student iz Mostara te njemačke četvrtoligaše Panthers Schwenningen i Karlsruhe Lions.

Komentari

Povezano