Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Izašli sastavi za dvoboj Lokomotive i Rijeke – Zlomislić, Petrovič i Bogojević startaju

Točno u 16 sati na Stadionu u Kranjčevićevoj ulici očekuje nas prvi polufinalni ogled Hrvatskog nogometnog kupa između Lokomotive i Rijeke. Po završetku ovog dvoboja saznati ćemo prvog finalista drugog najjačeg domaćeg klupskog natjecanja, dok ćemo drugog saznati kasnije danas. Preciznije, u 19 sati na rasporedu nam je ogled Hajduka i Dinama.

Objavljene su i početne postave obje momčadi. Kod Lokomotive nema previše iznenađenja, recimo tek da se Nikola Čavlina vratio među vratnice nakon ozljede, tijekom koje ga je posljednjih nekoliko utakmice mijenjao Zvonimir Šubarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto je više rotirao gostujući strateg Željko Sopić, koji je ostao vjeran Martinu Zlomisliću kao kup-vrataru. Rezervni golman Rijeke branio je sve utakmice Kupa ove i prošle sezone (Moslavina, BSK, Libertas, Cibalia, Rudeš). Nakon što su Matej Mitrović i Emir Dilaver zauzeli stoperske pozicije prošlog vikenda protiv Rudeša, danas će srce obrane držati Niko Galešić i Stjepan Radeljić.

Bruno Bogojević vraća se na poziciju lijevog beka na kojoj je briljirao baš protiv Lokomotive. Pred nekoliko tjedana je na Rujevici u 4:0 slavlju Bijelih zabio dva pogotka. U vezni je red umjesto Veldina Hodže upao Dejan Petrovič, dok u vrhu napada kreće Mirko Marić. Imati ćemo tako i bratski dvoboj na terenu, jer kapetan Lokomotive je Mirkov brat Mateo.

Komentari

Povezano