Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Izbornik Srbije objavio popis igrača za Europsko prvenstvo

Po završetku prvenstvenih natjecanja fokus nogometne javnosti okrenuo se prema pripremnim tjednima za Europsko prvenstvo koje počinje u Njemačkoj za nešto više od 2 tjedna.

Većina reprezentacija objavila je tako proširene tj. preliminarne popise igrača na koje će računati tijekom ovog kontinentalnog natjecanja, a neki su već objavili i konačne popise 26 igrača koja će voditi u Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni savez Srbije tj. izbornik Dragan Stojković prije 2 tjedna objavili su popis 35 igrača, na kojem se nalazio velik broj igrača iz domaćeg prvenstva, a na kojem se nisu nalazili Marko Grujić, Uroš Račić, Milan Gajić, Dejan Joveljić i Erhan Mašović, a nije bilo ni Mile Svilara, golmana Rome, koji ne želi nastupati za reprezentaciju.

U odnosu na preliminarni popis, Dragan Stojković nije pozvao sljedeće igrače: Aleksandar Jovanović (Partizan), Strahinja Eraković (Zenit), Jan-Carlo Šimić (Milan), Saša Zdjelar (CSKA Moskva), Samed Baždar (Partizan), Aleksandar Ćirković (Partizan), Matija Gluščević (Radnički 1923), Nemanja Radonjić (Mallorca) te Mihailo Ivanović (Vojvodina).

Konačan popis igrača koje je pozvao Stojković možete vidjeti niže.

Prve reakcije javnosti najviše se odnose na iznenađenje ili razočaranje zbog nepozivanja Erakovića i Šimića koje smatraju igračima koji su mogli doprinijeti reprezentaciji više od nekih igrača iz domaćeg prvenstva.

Komentari

Povezano