Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Izvlačenje parova doigravanja za ulazak u 2. NL pokazalo sav apsurd HNS-a

Danas je u Hrvatskom nogometnom savezu obavljen ždrijeb parova doigravanja za popunu Supersport 2. NL iduće sezone. Nažalost, današnji ždrijeb je još jednom potvrdio nelogičnosti za koje HNS uvijek pronalazi nove načine. U ždrijebu je sudjelovalo četiri prvaka trećih liga: Krk, Slavonija Požega, Radnik Križevci i Karlovac te 14. iz prethodne sezone 2. NL krapinski Zagorec. Šestog člana ždrijeba još ne znamo jer je Zagora Unešić uložila žalbu na nedobivanje licence.

Naime, HNS je prije ždrijeba odlučio razdvojiti šest momčadi u dvije jakosne skupine po tri ekipe, iako to nije predviđeno po pravilniku. Također, nitko ne zna po kojem kriteriju su momčadi podijeljene jer se očekivao u potpunosti otvoren ždrijeb gdje svatko može izvući svakoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je ovaj po svemu čudan ždrijeb donio ove parove:

Krk – Zagorec Krapina

Slavonija Požega – Radnik Križevci

Predstavnik juga (?) – Karlovac

Podsjetimo, prve utakmice se igraju 11.6., a i dalje se ne zna jedan od članova kvalifikacija. Time su u nezavidnoj situaciji igrači i stručni stožer Karlovca koji ne znaju protv koga igraju, kao i eventualni predstavnik juga koji će pet dana ranije saznati igraju li oni kvalifikacije.

Dodajmo još da je održan i ždrijeb domaćinstva doigravanja za ulazak u 1. NL kojim je odlučeno kako će Kustošija biti domaćin u utakmici protiv Zrinjskog iz Jurjevca.

Nažalost, HNS je još jednom napravio cirkus od nečega što bi trebalo biti jednostavno čime najviše ispaštaju klubovi koji su cijelu sezonu marljivo radili da bi se našli u ovim kvalifikacijama.

Komentari

Povezano