Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Izvučeni parovi prvog pretkola Lige prvaka

Danas su u Nyonu izvučeni parovi prvog pretkola kvalifikacija za Lige prvaka za sezonu 2024/25. Sutra će se izvući i parovi drugog pretkola dok ćemo za parove trećeg pretkola morati čekati sve do 22.srpnja.

Prve utakmice će se odigrati 9. i 10. srpnja dok su uzvrati ma rasporedu tjedan dana kasnije, 16. i 17. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski predstavnik i aktualni prvak Dinamo Zagreb, uključuje se u kvalifikacije u play-off fazi te ga od prolaska u grupnu fazu dijeli samo jedna pobjeda.

Parovi prvog pretkola su idući:

Iz zemalja iz okolice priliku za prolaz dalje tražit će prvak BiH Borac iz Banja Luke, prvak Makedonije Struga, crnogorski prvak Dečić, slovenski prvak Celje te kosovski i albanski prvaci Ballkani i Egnatia.

Što se tiče hrvatski igrača priliku za ulazak u drugo pretkolo tražit će nekolicina igrača. Marko Tolić branit će boje Slovana iz Bratislave, Jakov Blagaić i Maks Juraj Čelić igraju za Borac, a Roko Prša brani boje malteškog Ħamrun Spartansa.

U susjednoj Sloveniji u Celjeu se nalazi nekoliko Hrvata, trener Damir Krznar te igrači Luka Bobičanec i Matko Obradović, a na posudbi iz Dinama tu je i bosankohercegovački reprezentativac Luka Menalo. Za kraj, Simon Sluga vratar je Ludugoretsa, a u kazahstanskom Ordabasyju nalaze se Lovro Cvek i Karlo Sentić, koji je u kazahstanskog prvaka došao na posudbu iz splitskog Hajduka.

Komentari

Povezano