Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jadon Sancho odlazi na posudbu u Juventus?

Jadon Sancho je proljetni dio prošle sezone proveo na posudbi u Borussiji Dortmund. Tamo je pružao sjajne nastupe te je bio jedan od najzaslužnijih što je njegova momčad došla do finala Lige prvaka.

Sancho se vratio na Old Trafford, ali Erik ten Hag na njega ne računa. Zbog visoke plaće, Unitedu je gotovo nemoguće prodati Sancha, no kandidata za posudbu je pregršt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najkonkretniji u tome je Juventus koji je spremio službenu ponudu za jednogodišnju posudbu. Bianconeri bi pokrili dio njegove plaće i tako nastavili s uzbudljivim prijelaznim rokom.  U svoje redove su već doveli Douglasa Luiza iz Aston Ville, Khephrena Thurama iz Nice, Juana Cabala iz Verone, te Nica Gonzaleza iz Fiorentine.

Sancho je na ljeto 2021. za 85 milijuna eura došao u Manchester United upravo iz Borussije Dortmund. No, razne ozljede i problemi s disciplinom su nisu dopustile Sanchu da do kraja razvije svoj potencijal na Old Traffordu. Za Crvene vragove je skupio 83 nastupa u kojima je zabio 12 golova i dodao šest asistencija.

Komentari

Povezano