Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakić: “Imali smo u vezi tri najbolja igrača na svijetu pa nisam dobivao priliku”

Počela je reprezentativna pauza, a u njoj će Hrvatska odigrati dvije utakmice u sklopu Lige nacija. Prvo će u subotu na Maksimiru igrati protiv Škotske, a zatim će u utorak igrati u gostima protiv Poljske.

Danas je konferenciju za medije odradio hrvatski reprezentativac Kristijan Jakić koji se osvrnuo na to da će ponovno igrati na Maksimiru te o svojoj dosadašnjoj karijeri u dresu Vatrenih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je klub koji mi je puno dao i koji me prezentirao na svjetskoj sceni, omogućio mi transfer u Bundesligu, što je san većine igrača… Još sam mlad dečko, a mi smo u veznoj liniji imali u to vrijeme tri najbolja igrača na svijetu. Ja sam čekao svoju priliku, u nekim situacijama sam je dobivao, u nekim ne. Mene osobno ispunjava samo i da sam u krugu reprezentacije, to mi je ponos.

Kristijan Jakić

Također je govorio o svojoj poziciji desnog beka u reprezentaciji te je najavio dvoboj protiv Škotske:

Dugo to nisam igrao, još od Frankfurta, tamo sam na toj poziciji odigrao 10-ak utakmica, no mislim da sam defenzivno odradio korektnu utakmicu, ofenzivno to, naravno, uvijek može bolje… Škotska? Bit će jako teška utakmica, defenzivni su i čvrsti, puno trče, no ja vjerujem u ovu ekipu. Imali smo par dana priprema više, igramo kod kuće i želimo pozitivan rezultat. U obje utakmice se nadam pobjedama.

Kristijan Jakić
Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano