Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: Ako se toliko koncentriraju na tebe, valjda je to znak da vrijediš

Rijeka i Dinamo su u derbiju 15. kola SuperSport HNL-a remizirali rezultatom 2:2 na Rujevici.

Modri su poveli golom Darija Špikića u 41. minuti, dok je Rijeka izjednačila preko Lindona Selahija u 53. minuti. Dinamo je ponovno poveo u 81. nakon što se pred suparničkim vratima najbolje snašao Dino Perić, a konačni rezultat postavio je Matej Mitrović u 88. minuti kada je zabio za ponovno izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj osvrt na utakmicu dao je i trener Dinama Sergej Jakirović.

“Došli smo odigrati hrabro, muški. Znali smo da nas čeka nabrijana atmosfera, ali mislim da smo dobro ušli u utakmicu. Zabili smo gol u najboljem mogućem trenutku, a nakon toga smo se u svlačionici dogovorili kako izdržati njihov pritisak. Ali dogodio nam se pad koncentracije, šteta što nismo izdržali do kraja”, rekao je Jakirović nakon utakmice pa nastavio.

“Mi u Dinamu ne možemo biti zadovoljni s bodom. Nakupilo nam se dosta umora u ovom ubitačnom ritmu, pokušali smo izmjenama dobiti na energiji u sredini terena. Derbi je zadovoljio, čini mi se. Čestitam momcima na hrabroj, muškoj utakmici. Ne mogu im ništa zamjeriti, znam da su dali sve od sebe.”

Očekivao se vruć doček na Rujevici…

“Malo mi je čudno bilo doći na Rujevicu nakon prelaska u Dinamo. Ali to je nogometni folklor, prošao sam to više puta otkako sam trener, ja sam bio fokusiran na utakmicu. Ako se toliko koncentriraju na tebe, valjda je to znak da vrijediš. Ja nikome ništa ne zamjeram.”

Za kraj, dotaknuo se i situacije oko Brune Petkovića.

„Mislim da bi bilo najlogičnije rješenje da ostane i da nastavi raditi na oporavku. Dva mjeseca nije odradio momčadski trening, zato sam zavapio da ostane.”

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano