Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: Dobro je što uvijek igramo prije Rijeke, tako im stavljamo dodatan pritisak

Nakon dvije uzastopne pobjede protiv Hajduka na Poljudu te slavlja protiv Istre na Maksimiru, Dinamo u idućem kolu gostuje kod Gorice. Bit će to susret 30. kola SuperSport HNL-a, a uoči tog dvoboja svoja razmišljanja podijelio je trener Sergej Jakirović.

Dugo nismo imali tjedan dana bez utakmice, iskoristili smo ga za regeneraciju. Imali smo dva taktička treninga, s kojima sam bio jako zadovoljan, da još bolje neke stvari uigramo. Pripremili smo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Uzeli su nam pet bodova u prvenstvu, tako da smo oprezni, ali i svjesni svoje snage. Forma nam je dobra. Sada samo treba tako nastaviti, kako bismo lovili Rijeku. Zato moramo uzeti tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim se osvrnuo na raspored odigravanja utakmica.

Iza Gorice lomit će se prvenstvo i u idućoj utakmici. Dobro je što smo svježi, možemo nešto i trenirati, a svaka utakmica sad je važna. Dobro je što uvijek igramo prije Rijeke, želim da svaki put pobijedimo i stavimo im dodatan pritisak.

Dotaknuo se i posljednjih utakmica u Velikoj Gorici…

U Velikoj Gorici uvijek je zahtjevno, bez obzira u kojem sastavu igrali. Svi se žele pokazati u najboljem svjetlu protiv nas. Njihov trener bori se za sebe i svoju momčad, sve će napraviti da nam oteža, što je prirodno. Mi želimo što prije zabiti i odvesti utakmicu u naš smjer. Prošli put mi je teško pao poraz, imali smo 24 udarca, vodili i na kraju izgubili. To je nogomet, sve je moguće, ali to nam pokazuje da neće biti nimalo jednostavno. Njihov novi trener donio je nešto svoje; ono što ga je krasilo kao igrača to sad preslikava na momčad. Oni su sad pragmatičniji nego ranije, ali očekujem da budu motivirani.

Komentari

Povezano