Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: Ljudi mi svako jutro u pekari daju savjete

Neizvjesna utrka za naslov prvaka i dalje je u tijeku, a pred Dinamom je u subotu od 17 sati utakmica protiv Varaždina. Eventualnom pobjedom Modri bi, barem privremeno dok Rijeka ne odigra svoju utakmicu s Lokomotivom, preuzeli prvo mjesto na ljestvici.

Povodom toga, trener Sergej Jakirović obratio se javnosti na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo bi iskoristio priliku i čestitao svima koji vole Dinamo 113. rođendan. Što se tiče utakmice, čeka nas zahtjevna utakmica, domaćin je rasterećen. Idemo po tri boda, znamo koliko nam znači, želimo barem privremeno preskočiti Rijeku i ostvariti još jedan korak prema cilju, a to je naslov prvaka.

Može li privremeno preskakanje Rijeke utjecati na njih s mentalne strane?

Ja mislim da su oni pod pritiskom, da se to iščitati iz svega. Cijelo vrijeme su na prvom mjestu, naravno kad u jednom momentu nisi da ti teže pada. Oni gledaju sebe kao i mi, ali treba sve napraviti da ih barem privremeno prestignemo.

Kakvo je stanje s izostancima?

Svi su na dispoziciji, svi su u treningu. Za divno čudo Mišić se dobro oporavio, dva dana nije trenirao, od srijede je unutra. Pierre-Gabriel je cijeli tjedan trenirao, nitko nema problema.

Tko u napadu ima prednost, Sandro Kulenović ili Fran Brodić?

Namjeravamo ih rotirati, obojica su dala svoj doprinos. Kule je malo življi od Frana, ali Broda je mali Petko, a sva trojica mogu zajedno igrati, tako da vidjet ćemo.

Smije li Petar Sučić onako pred zgradom igrati nogomet s klincima?

Vidio sam taj video, Pero je tako i počeo, smije tako zaigrati s klincima. To se vidi i na terenu, minijature koje radi, a neka djeca vide kako jedan Dinamov profesionalac može s njima zaigrati iza zgrade.

Je li sada ozračje u gradu pozitivnije, zaustavljaju li vas navijači i dijele savjete?

Svako jutro u osam imam u pekari savjet prvi. Ima jako dobronamjernih ljudi, nije negativa. Od Hajduka je krenula baš ekstra pozitiva, osjeti se na svakom koraku.

Komentari

Povezano