Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: “Moramo igrati hrabro i odlučno”

Dinamo večeras igra svoju prvu utakmicu u ligaškoj fazi Lige prvaka. Utakmica je u gostima, a protivnik je njemački velikan Bayern. U ponedjeljak navečer je konferenciju za medije odradio trener Dinama Sergej Jakirović.

Strateg kluba iz Zagreba je u uvodu konferencije rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred nama je sjajna utakmica s velikim protivnikom. Bayern je strašna, dobro posložena momčad. Analizirali smo ih jučer, ne znaš odakle da kreneš koliko ima kvalitete. Naša ambicija ne smije prestati time što smo se samo plasirali u Ligu prvaka. Moramo igrati hrabro i odlučno… Većinu utakmice ćemo biti podređeni. Jasno je kolika je moć Bayerna. Nadam se da ćemo moći parirati u nekim dijelovima utakmice. Zanimljivo će biti vidjeti možemo li im u tranziciji zaprijetiti. Važno je da uživamo u igri i da se ne skrivamo.

Sergej Jakirović

Nakon toga je potvrdio da je Josip Mišić spreman za ovaj susret, a na pitanje o formaciji i stilu igre Dinama je odgovorio:

Danas smo vrtjeli razne varijante i pozicije. Sutra ćemo odlučiti koju ćemo formaciju odabrati da što manje patimo bez lopte, a da možemo i s loptom u nogama nešto napraviti. Ima malo slabosti u Bayernovoj igri. Harry Kane ima puno slobode u igri. On se spušta, a onda drugi napadači ulaze u njegov prostor. Moramo dobro komunicirati da zatvorimo igrače u međuprostorima, ali i u šesnaestercu jer on je rođeni strijelac.

Sergej Jakirović
Komentari

Povezano