Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović nakon pobjede: “Ideja nam je ovoga puta prošla bolje”

Nakon Rijeke koja je u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa svladala Lokomotivu, sada smo dobili i drugog finalista. Dinamo je na Poljudu po drugi put u svega nekoliko dana svladao Hajduk 1:0. Ovaj put strijelac je bio Sandro Kulenović u 15. minuti, a finale koje se igra na dvije utakmice je na rasporedu 15. odnosno 30. svibnja.

Svoje dojmove nakon poprilično uzbudljive utakmice podijelio je trener Modrih Sergej Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitao bih dečkima. Prvo poluvrijeme smo odigrali fantastično. Ivan Lučić je ušao i skinuo nekoliko udaraca koje smo već vidjeli u golu. Na kraju nismo Hajduku pružili puno prilika, osim ove na samom kraju.

Osvrnuo se i na nešto slabiju igru svoje momčadi u drugom dijelu…

U drugom poluvremenu ne bih rekao da smo bili u padu. Bili smo puno bolji na lopti nego u prvoj utakmici. Ideja nam je ovoga puta prošla bolje. Htjeli smo napraviti veći pritisak na zadnju Hajdukovu liniju jer znamo da Šarlija i Prpić dobro iznose loptu. Koristili smo Kulenovića da ulazi u prostor i to je izgledalo jako dobro.

Za kraj je dodao.

Rijeka čeka u finalu, ušla je zasluženo tamo. Moj kolega Željko Sopić to odlično radi, potentni su, mladi. Morat ćemo se dobro pripremiti za te dvije utakmice.

Komentari

Povezano