Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović nakon pobjede nad Betisom: “Pokazali smo da možemo”

Dinamo je u prvoj utakmici doigravanja za osminu finala Konferencijske lige došao do velike 1:0 pobjede na gostovanju kod Real Betisa. Trener Dinama Sergej Jakirović bio je vidno zadovoljan nakon utakmice.

Odigrali smo taktički zrelu utakmici. Dečki su odigrali jako dobro, držali su se plana igre. Betis je dobra ekipa, ovo je samo prvo poluvrijeme. Opet smo premalo pucali u situacijama kada smo mogli. Pokazali smo da možemo i okrećemo se idućim utakmicama. Svaka utakmica mi je izrazito važna, ali ovo mi je sigurno jedna od dražih pobjeda. Drago mi je što smo ušli u povijest s prvom pobjedom protiv španjolskog kluba u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kamere je stao i Stefan Ristovski koji je također bio pun riječi hvale za svoju ekipu.

Velike emocije, velika pobjeda. Drago mi je što je cijela Hrvatska vidjela da smo pokazali karakter kada je to najbitnije. Odlična utakmica s naše strane, izgledali smo čvrsto, prekidali smo njihove kontre. Nastaviti ćemo raditi i nadamo se prolasku, tek smo na pola puta., rekao je Ristovski.

Od igrača je izjavu odmah nakon utakmice dao i Marko Bulat.

Velika večer za sve Dinamovce i sve Hrvate. Dali smo svaki atom snage i stvarno smo presretni. Htjeli smo sami sebi dokazati da smo vrijedni i sada to želimo prenijeti u prvenstvo. Na pola puta smo, nije ništa gotovo., izjavio je Bulat.

Komentari

Povezano