Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović nakon remija u Kranjčevićevoj: ‘Moramo se zadovoljiti bodom…’

Nogometaši Dinama su danas na gostovanju kod Lokomotive remizirali rezultatom 2:2. Time su propustili priliku preskočiti Hajduk na drugom mjestu prvenstvene ljestvice te su ostali treći.

Lokomotiva je vodila dva puta golovima Fabijana Krivaka i Duje Čopa, no oba puta je Bruno Petković zabijao za izjednačenje. “Modri” tako nisu uspjeli nastaviti niz od dvije uzastopne pobjede, dok je Lokomotiva ostala neporažena u sedmoj uzastopnoj prvenstvenoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice se trener Dinama Sergej Jakirović obratio medijima:

Bila je dosta živa i dinamična utakmica. Nisam bio zadovoljan s čvrstinom u prvom poluvremenu. Pohvalno je što smo se uspjeli vratiti iz minusa. U prvom poluvremenu nismo imali dobru organizaciju igre, kvalitetan protok lopte, nismo se uspjeli nametnuti. U drugom dijelu smo napravili zamjene, na kraju se igralo ‘run and gun‘ jer smo željeli zabiti gol. Moramo se zadovoljiti bodom, ali ja s time nisam zadovoljan.

Na pitanja o vađenju Baturine i ne startanju Kaneka, rekao je sljedeće:

– Nije bilo nekog posebnog razloga (za vađenje Baturine, op.a). Uveli smo Bulata i Ademija da dobijemo na duelima. Uveli smo i Kulenovića, nismo uspjeli zabiti. Stavio sam Špikića da optereti beka Lokomotive, jer smo htjeli napadati dubinu, izvadio sam ga iz igre na poluvremenu jer se nije dobro osjećao. Bio je asistent za prvi gol. Imamo četiri krila, tu možemo miksati.

Komentari

Povezano