Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: Ne mogu vjerovati da nije bio penal na Baturini

Dinamo je upisao još jedan poraz. Ovoga puta ponovno je kobna bila Viktoria Plzeň koja je ponovno minimalno slavila. Utakmicu su pred sami kraj obilježile i sudačke kontroverze u kojima su se igrači i trener Dinama osjećali oštećenim. Sergej Jakirović se osvrnuo na to u izjavi nakon utakmice:

Nismo imali ravnopravan kriterij od prve sekunde. Ne razumijem Mišićevu ruku i kako je to jedanaesterac. Momci naprijed nisu radili ništa po dogovoru. Ne mogu vjerovati da se na Baturini nije gledala situacija, nego se gledala nekakva ruka. Na kraju smo uspjeli zabiti gol, vidio sam snimku sada nemam pojma kako je to zaleđe. Ostaje žal i razočarani smo, ali nemamo vremena za kukanje moramo se okrenuti derbijem s Rijekom. U zadnje dvije utakmice protiv Viktorije, to nisu bili nogometni kazneni udarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjavu je dao i Sandro Kulenović koji je bio vidno razočaran rezultatom:

U prvom poluvremenu su oni dominirali, a u drugome smo mi nametnuli svoj ritom. Htjeli smo jako taj gol, upali smo u kolotečinu iz koje se sami moramo izvaditi. Nisu nam svirali penal i poništili su nam gol zbog nekog zaleđa. Ne treba više suditi o tom suđenju. Treba skupiti glave i okrenuti se nedjelji i Rijeci.

Osim njega od igrača je pred kamere stao i Petar Sučić:

Čestitam dečkima što su se borili do kraja, mislim da smo zalužili puno više iz ovog susreta. Oštetio nas je sudac kod penala i gola. Fokus treba prebaciti 100% na Rijeku i idemo dalje. Želimo proći skupinu i ostvariti dvije pobjede do kraja grupne faze.

Komentari

Povezano