Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: „Nije to kao prijašnjih godina da netko otpadne do Velike Gospe“

Dinamo je sinoć u susretu drugog kola HNL-a preokretom pobijedio Osijek 2:1. Kada se činilo kako će svakoj ekipi pripasti po bod Modri su stigli do sva tri golom Stefana Ristovskog u petoj minuti sudačke nadoknade.

Plavi su tako sada prvoplasirana momčad prvenstva, a utakmicu je prokomentirao njihov trener Sergej Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije nikad ovdje lako, mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu, kvalitetno završavali akcije. Primili smo gol iz naše neopreznosti, napominjali smo da moramo raditi taktičke faulove. Eto, primili smo gol, relativno brzo izjednačili i nastavili dalje. Bio je dogovor da još pojačamo pritisak, znajući da će nas čekati iz kontre i ležati po terenu, kao što su većinu drugog poluvremena radili. Na kraju smo uspjeli zabiti pogodak u 95. minuti.

Zatim se posebno osvrnuo na drugo poluvrijeme.

Ne znam kako je ovdje, dolje je sparina, iznenadilo me da Osijek nije htio cooling break, ali prilagodili smo se. Iscrpljeni smo, ljetno je vrijeme pa se moramo još malo naviknuti.

Prokomentirao je i buduće suparnike te ritam utakmica koji je nešto drugačiji nego prijašnjih sezona.

Naravno, znali smo da će nam trebati određeni period da dostignemo veću formu, ovakve utakmice smo apsolvirali dobro, sa šest bodova, imamo dvije utakmice kod kuće i između njih playoff, to je kratkoročni cilj, pokušati se plasirati u Ligu prvaka.

Sada slijedi Šibenik koji je također upisao šest bodova iz prva dva susreta.

Apsolutno zasluženo, teško je igrati u Osijeku, oni su sve uspjeli zatvoriti i sada protiv Slavena dobili utakmicu. Nije to kao prijašnjih godina da netko otpadne do Velike Gospe. Poslali su poruku svim konkurentima, mi želimo tri boda.

Komentari

Povezano