Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović o dolasku Kolumbijca: „Dinamo je poslao ponudu”

Dinamo je u pripremnom dvoboju protiv makedonskog Vardara uvjerljivo slavio 3:0. Nakon utakmice trener Sergej Jakirović podijelio je dojmove oko viđenog, ali i otkrio par stvari o potencijalnom dolasku Juana Córdobe.

Odigrali smo ozbiljnu utakmicu. Pristup je bio dobar, ali ima stvari koje mogu biti još bolje. Mogli smo zabiti još koji gol, testirali smo dvije momčadi i došli do svježine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i igru debitanta Ryana Mmaeea.

On zna što radi na terenu, iskusan je, igrao je na visokoj razini. Sve što smo gledali i raspitivali se o njemu, on je pokazao. Što će vrijeme odmicati bit će još bolji.

Martin Baturina, Mauro Perković, Arijan Ademi i Dario Špikić nisu bili dostupni za današnji susret, a za neke se sumnja kako su se zarazili COVID-om.

Tko će to znati, temperatura, 37.5 do 38.5, u moje vrijeme je to uvijek bila viroza. Sad su bolje, osjećaju se malo malaksalo, za dan-dva bit će bolje. Nećemo forsirati protiv Šahtara, vidjet ćemo kako će se osjećati, ako je trebao biti taj problem, bolje da je sad nego kasnije. Protiv Šahtara u petak igrat će momčad potpomognuta juniorima, ostali će normalno trenirati, u subotu ćemo dati više minuta ostalima.

Za kraj se dotaknuo i potencijalnog transfera Kolumbijca koji igra na poziciji desnog krila.

Oprostio se od kluba, vidjet ćemo u kojem će smjeru krenuti. Dinamo je poslao ponudu, možda se nešto promijenilo sad tijekom utakmice, to ne znam.

Komentari

Povezano