Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović o Jarniju: “Možda ne smije navijati za Dinamo jer je igrao za Hajduk”

Nogometaši Dinama sutra gostuju na Benito Villamarinu kod Betisa u prvom susretu šesnaestine finala Konferencijske lige. Ususret toj utakmici je Robert Jarni, bivši nogometaš tog španjolskog kluba i aktualni izbornik hrvatske u-17 reprezentacije, izjavio kako će doći na Maksimir na uzvratnu utakmicu te da će podržati Betis u tom dvomeču.

Na tu izjavu se nije osvrnuo samo Bruno Petković, koji je Jarnija na današnjoj pressici nazvao klaunom zbog te izjave, već je to napravio i trener Dinama Sergej Jakirović:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robi je igrao ovdje, očito je srastao s klubom. Pošto je igrao za Hajduk možda ne smije reći da navija za Dinamo, ali ja uvijek navijam za hrvatske momčadi. To su naše momčadi, nebitno kako se zovu. Ali to je njegov izbor, nema tu nikakve ljutnje, kazao je.

Što se tiče samog ogleda s Betisom, Jakirović ga je ovako najavio:

“Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv odlične momčadi, tehnički savršene te s dobrom organizacijom igre i još boljom tranzicijom. Moramo biti jako oprezni, smanjiti međuprostore, a kad osvojimo loptu moramo biti okomiti, brzi i odlučni. Čeka nas veliki izazov, ovo je prvo poluvrijeme, ako možemo odgovoriti intenzitetom i energijom, imamo šanse. Da ne uđemo u run&gun nogomet, to bilo pogubno”

Dotaknuo se Jakirović i propalih transfera uključujući i onaj Dejana Lovrena:

“Nismo mi krivi za propale transfere. Imali smo najbolju vjeru da završimo Lovrena, htio je i on, ali problem je bio raskid s Lyonom, to se nije moglo riješiti. Neki su igrači bili preskupi, a ovi koji su došli bili su financijski prihvatljivi. Puno smo igrača gledali, ali ruke su nam bile vezane, zbog bubanja raznih svota i pumpanja cijena. Pogotovo je to izraženo u zimskom prijelaznom roku”, zaključio je Jakirović.

Komentari

Povezano