Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović o novom pojačanju: „Problem je jezična barijera, tu se još snalazimo“

Dinamo je uvjerljivom pobjedom nad Šibenikom otvorio treće kolo HNL-a. Ususret ovom dvoboju to su bile jedine dvije ekipe u prvenstvu sa stopostotnim učinkom, ali Modri su pokazali dominaciju i na kraju slavili 3:0. Susret je prokomentirao trener Sergej Jakirović koji je bio zadovoljan viđenim.

Čestitam dečkima na ozbiljnom pristupu. Imali smo utakmicu pod kontrolom, držali smo visoki posjed s tek dvije greške u našoj obrani, Šibenik je imao dvije lijepe situacije, no kad smo zabili prvi gol, bilo je lakše. Oni su se spustili u blok, a mi smo igrali kroz sredinu, što nije bio plan. Ali uspjeli smo sve iskontrolirati, zabili smo dva gola, imali smo još šansi i na kraju zasluženo pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je nekih sitnih problema s ozljedama Marka Pjace i Arijana Ademija, a osvrnuo se i na postavku s trojicom igrača u posljednjoj liniji.

Ademi je dobio udarac u gležanj, izašao je iz igre da se nešto ne zakomplicira. Pjaca je na treningu dobio udarac u petu, nismo htjeli riskirati. Nismo slučajno igrali u tom sustavu, imamo dosta igrača koji to mogu igrati. Htjeli smo što više igrača u završnici, zato smo tako igrali, da imamo i bolju stabilnost u obrani. To je uvijek jedna od opcija.

Juan Córdoba upisao je svoj debi…

Sve što smo skautirali, on to pokazuje. Eksplozivan je i brz, ima dobar udarac, a najveća prepreka je jezična barijera, tu se još snalazimo. Ne treba odmah očekivati čuda, ali ima moć, bit će nam od pomoći.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano