Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović o stranom sucu: On ne tolerira prigovore

Dinamo će na Veliku Subotu gostovati na Poljudu u jednom od najvažnijih derbija u novijoj povijesti. Utakmica je to koja može puno toga usmjeriti u troboju za naslov između Rijeke, Dinama i Hajduka. Uoči utakmice trener Dinama Sergej Jakirović je održao konferenciju za novinare u kojoj je kratko najavio susret.

Kakvo je zdravstveno stanje?

Dobro je. Napravili smo dobar mikrociklus u ovoj pauzi. Dobro smo se regenerirali i dobro trenirali s igračima koji su bili tu. Baturina je trenirao i bit će u konkurenciji. Imam dvije dvojbe oko sastava, a ono što jest problem je što su se mladi reprezentativci tek priključili neki dan. Svi ostali su na dispoziciji. Rog je također u konkurenciji, ide s nama u Split. Jako sam zadovoljan kako izgleda s obzirom na to da nije igrao deset mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudit će strani sudac, jeste li se posebno za njega pripremali?

Normalno, sudac kao sudac. Vjerujem da će se više momčadi koncentrirati na igru, a ne na uobičajeni nogometni folklor. Koliko informacija o njemu imam, on ne dozvoljava nikakvo mahanje rukama i prigovore pa će iz toga kuta možda biti europska utakmica. I mi moramo s te strane biti pažljivi. Razgovarali smo o tome, analiziramo uvijek stil suca koji sudi.

Komentari

Povezano