Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović o ždrijebu playoffa: “Zanimljiv ždrijeb, ali naš cilj je Liga prvaka”

Dinamo je ranije danas izvukao protivnika u play-offu Lige prvaka. To će biti pobjednik susreta između azerbajdžanskog Qarabağa te bugarskog Ludogoreca.  Prva utakmica igra se na Maksimiru 20./21. kolovoza, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Bugarskoj ili Azerbajdžanu.

Navijači Dinama mogu biti zadovoljni ždrijebom jer je njihov klub izbjegao turskog prvaka Galatasaray, koji djeluje kao najveća prepreka svim klubovima u kvalifikacijskoj fazi. Ples kuglica prokomentirao je i trener Dinama Sergej Jakirović za GNK Dinamo Official TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

islim da smo dobili dosta zanimljiv ždrijeb, dva protivnika koja manje-više poznajemo, a Ludogorec puno više zato što se Dinamo već susretao s njima. Qarabağ smo pratili prošle sezone kad je ispao dosta nesretno od Bayer Leverkusena koji je imao fantastičnu sezonu. Naša ambicija se zna, želimo igrati u Ligi prvaka.

Komentirao je trener Dinama i činjenicu da je ova sezona pomalo neobična za Dinamo jer ne brusi formu kroz europska pretkola već kreće od posljednje prepreke, odnosno playoffa Lige prvaka.

Naravno da je to dobro, izbjegao se stres iz svih prethodnih godina koji bi počinjao već u sedmom mjesecu. Odradili smo dobre pripreme, odigrali prvo kolo, lijepo otvorili prvenstvo te imamo još dvije ligaške utakmice da izbrusimo formu prije play-offa. Nadam se da ćemo biti još bolji, da ćemo popraviti još stvari kako bi dočekali u dobroj formi jednog od dva protivnika koje smo danas izvukli. Uvjeren sam da ćemo imati pravu podršku s tribina i da će naši navijači napraviti sve da nam budu vjetar u leđa.

Komentari

Povezano