Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: Očekivao sam malo ofenzivniji Hajduk

Dinamo je u posljednjoj utakmici SuperSport HNL-a ove kalendarske godine ugostio Hajduk na Maksimiru. Susret je na kraju završio remijem bez postignutih golova pa je razlika na tablici ostala ista, a Bijeli na zimsku stanku odlaze sa sedam bodova prednosti nad Modrima.

Bio je to treći derbi ove sezone i prvi u kojem je Dinamo izbjegao poraz, a nakon utakmice svoje dojmove podijelio je trener Sergej Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo pokazali šampionski gard u smislu da smo željeli cijelu utakmicu postići pogodak, očekivao sam malo ofenzivniji Hajduk, minimizirali smo prema našem golu, Zagorac skoro pa nije imao posla, ali nismo uspjeli probiti Hajdukovu obranu, imali smo par lijepih šansi i moramo se zadovoljiti bodom.”

Danas ste napravili samo dvije izmjene?

“Izgledali su dobro energetski, nisam vidio neki problem, poslije nije bilo ni razloga da mijenjamo, izgledali smo dobro, šteta za poništeni gol, ali možda je bila ruka, sve pet. Idemo se dobro odmoriti i pripremiti za proljeće.”

Dinamo je u odličnom nizu u posljednje vrijeme…

“Nije bilo loše iza reprezentativne pauze jer smo željeli sve proći i ostvariti, vjerujem da ćemo biti ti koji će prvi presjeći ciljnu ravninu”, rekao je Jakirović.

Mjesto sportskog direktora još uvijek je upražnjeno. Znači li to da Jakirović vodi glavnu riječ oko transfera?

“Ne, ja sam trener, u suradnji sa svima radimo na tome maksimalno, vjerujem da ćemo dovesti ono što nam treba i biti pametniji u ovom prijelaznom roku.”

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano