Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: “Ostajem u Dinamu, imamo mi još posla”

Dinamo i Rudeš remizirali su 3:3 na rasprodanom Maksimiru u posljednjoj utakmici sezone. Nakon susreta trener Sergej Jakirović podijelio je svoja razmišljanja.

Ponavljam se stalno, fantastičan posao, dupla kruna, da nas je netko to pitao prije tri, četiri tjedna ne znam baš bismo li stavili na nas, ovi momci su pokazali veliko zajedništvo sa senatorima koji su jako važni. Pun stadion danas, nema ništa ljepše, ne sjećam se kako je ovako bilo. Malo ćemo se proveseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Rudeša priliku je dobilo puno mladih igrača.

Promovirali smo igrače koji su osvojili naslove u kadetima i juniorima, ima ih još koji su na U-17 Euru na Cipru, vidjet ćemo sad za pripreme, ali pokazali su svoj potencijal, imaju još puno za raditi, kad izađeš iz juniora u seniore zatvaraš jednu i otvaraš drugu knjigu. Ja uvijek kažem da je zdravlje najvažnije, trebaju slušati trenere i imaju cijelu karijeru ispred njih.

Dinamo od 23. siječnja ne zna za poraz u domaćem nogometu…

Da, ja računam od Grčke, možda je to bila sreća u nesreći, nije imalo bilo ugodno, mislim da nam je to pomoglo u završnici prvenstva, postali smo još više svjesni da nam je prvenstvo jako važno, rekli smo da ćemo sve dobiti do kraja. Nismo danas dobili, ali svejedno, čestitam im.

Ostajete li na klupi Dinama?

Ostajem, imam još dvije godine ugovor, ne znam uopće kako je ta informacija izašla. Naravno da uvijek može doći do promjena, svjedoci smo zadnjih dana, u nogometu je sve moguće, ali imamo mi još posla, napravit ćemo dobar prijelazni rok sa sportskim direktorom Marićem i predsjednikom, mislim da ćemo sutra u 10 sati imati presicu nas trojica.

Ako Real Madrid slavi u finalu Lige prvaka, Dinamo ima priliku započeti svoj europski put tek u play-offu.

Pratit će se više nego ikad, navijamo više nego ikad za Real, svi znamo što to znači, ovo sad bi bilo stvarno fantastično da 23.8. počnemo u Europi, da imamo skoro cijeli šesti mjesec za odmor.

Komentari

Povezano