Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: “Otkaz nakon poraza? Imam velike ambicije”

Nogometaša Dinama sutra u Bakuu očekuje uzvratna utakmica doigravanja za Ligu prvaka, a trener Sergej Jakirović i stoper Samy Mmae odradili su službeni medijski protokol. Podsjetimo, Dinamo je iz prvog dvoboja play-offa iz Zagreba donio prednost 3:0 te ima velike izglede za plasman u Ligu prvaka.

Unatoč velikoj pobjedi u prvoj utakmici, svjesni smo da smo imali i nešto sreće i da nama nije bilo lako. Vrlo smo se ozbiljno pripremili za ovu utakmicu. Protivnik je vrlo jak i dobro pripremljen. Uzimajući sve ovo u obzir, namjeravamo pojačati obranu, jer znamo da moramo u tom segmentu biti još bolji, vjerujem da ćemo tijekom utakmice imati neku priliku, koju ćemo pokušati realizirati. To bi im dodatno otežalo posao. Ne znam koliko će utakmica trajati, ali učinit ćemo sve da prođemo već nakon 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sergej Jakirović

Dinamov trener se potom suočio se s nekoliko zanimljivih pitanja azerbajdžanskih novinara. Nakon ispadanja od Qarabaga trener Ludogoreca dobio je otkaz i otišao u mirovinu. Bojite li se vi takvog scenarija?

Ne znam kako bih na ovo odgovorio. Nisam upoznat s otkazom tom treneru, samo sam čuo da je, navodno, otišao zbog godina u mirovinu, jer ima 70 godina. Ja sam tek počeo raditi i imam velike ambicije. Vjerujem u dobar rezultat, u prolaz, naš momčadski duh i igrače.

Sergej Jakirović

Također ih je zanima i zašto Mahir Emreli nije dobio priliku.

Tijekom godine sam mogao vidjeti njegov potencijal, ali zbog ozljede na zimu dugo nije mogao igratii. Klub je procijeno da je za Dinamo i njega najbolje da, Mahir je imao sreće što se preselio u Nürnberg.

Sergej Jakirović

Svoj komentar dao je i Mmae, stup obrane koji je sigurni starter za sutrašnji susret.

Protivnik igra kod kuće i bit će to teška utakmica za nas. Što se tiče Dinamovih poraza od PAOK-a i Sparte prošle godine, tada nisam igrao i ne mogu o tome pričati. Ali, sad vjerujemo u sebe i znamo svoju snagu. Igrao sam protiv Qarabaga kada sam bio u Ferencvarosa u pamtim koliko je težak bio susret i koliku je podršku s tribina imao Qarabag. Očekujem tako i ovaj put, čak i jaču atmosferu, ali mi smo spremni na to.

Samy Mmae
Komentari

Povezano