Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović otkrio kakvo je stanje s Petkovićem

Dinamo u subotu od 18 sati i deset minuta gostuje kod Gorice u sklopu 12. kola SuperSport HNL-a. Otkako je stigla u najviši rang hrvatskog nogometa, momčad iz Turopolja još uvijek ne zna za pobjedu protiv Modrih, a dosad su međusobno odigrali 21 utakmicu. Doduše, u posljednja četiri susreta Dinamo je upisao tek jednu pobjedu, dok su preostale tri utakmice završile remijem. Stoga je trener Sergej Jakirović vrlo oprezan uoči subotnjeg dvoboja.

“Igramo s jednom kompaktnom i homogenom momčadi koja je pokazala kako svima može napraviti ozbiljne probleme. Blizu su europskim mjestima, i dalje traže svoju šansu, i to bez nekog velikog pritiska. Sve što naprave protiv Dinama za njih će biti plus, a mi moramo napraviti sve da pokušamo pobijediti”, izjavio je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se potom i zdravstvene situacije u svlačionici. Mahir Emreli upitan je za ovu utakmicu, Gabrijel Rukavina neće konkurirati zbog ozljede aduktora, no većinu je ipak zanimalo kakvo je stanje s Brunom Petkovićem.

“S njim nećemo žuriti. Igrat će kad procijenimo da je sto posto spreman i kada vidimo da na mišiću nema oštećenja. Nećemo ga forsirati kao prije derbija s Hajdukom, izvukli smo pouke”, otkrio je Jakirović te se osvrnuo na pitanje tko je kriv za pogoršanje njegove ozljede.

“Svi možemo biti krivi zbog ozljede Petkovića, pa tako i ja zato što sam ga pustio da nezaliječen igra protiv Hajduka. Znali smo da postoji mogućnost od 20 posto da se ozljeda obnovi, no presudila je njegova želja za igranjem u derbiju. Sada tražiti krivca, nema smisla.”

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano