Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović otpisao četvoricu igrača i potvrdio dolazak lijevog beka

Iza Dinama je poprilično turbulentan period, a priliku za novi početak imat će na pripremama uoči nastavka prvenstva. Sergej Jakirović je tako danas na konferenciji za medije objavio popis igrača koje vodi na pripreme u Rovinj.

Na popisu ima dosta iznenađenja pa se tako u konkurenciju za momčad vratio Marko Brkljača, a na pripreme će i Fran Brodić kojeg je Dinamo ipak povukao s posudbe u Varaždinu. S druge strane, među putnicima nema Joaquina Sose, Bogdana Mihajličenka, Antonija Marina i Josipa Drmića koji su otpisani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa Sosom i Mihajličenkom raskidamo ugovore, oni nisu dovoljno dobri. Moreno Živković nije na popisu, ali će biti s nama. Želimo samo dogovoriti s Lokomotivom sve kako treba jer ga oni na popisu imaju do ljeta. Drmić i Marin su u zadnjih šest mjeseci ugovora i za njih neće biti mjesta“, izjavio je Jakirović i potvrdio dolazak lijevog beka, a to je Japanac Takuya Ogiwara.

“Emreli je slobodan do sutra, a Kaneko i novi igrač Ogiwara su došli jutros. Dobit će par dana slobodno zbog jet laga, a Ogiwara ima sutra liječnički pregled.”

Komentari

Povezano