Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: “Puno je više negative kod nas, ona pokreće društvo”

Dinamo je jučer prekinuo svoj savršeni ulazak u HNL-u te su upisali prvi remi nakon četiri uzastopne pobjede. Igrali su na Rujevici protiv Rijeke gdje je Bruno Petković doveo klub iz Zagreba u vodstvo, ali Veldin Hodža je postigao pogodak u drugom poluvremenu za konačnih 1:1.

Nakon susreta je konferenciju za medije odradio trener Dinama Sergej Jakirović koji je u uvodu rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali smo jako dobar ulazak u utakmicu. Poveli smo, imali smo još šansu Kulenovića i dva dobra udarca Baturine. Ostalih 15 minuta prvog poluvremena smo pali s energijom, to se baš vidjelo, i Rijeka je došla do daha nakon naših grešaka te iz njihove tranzicije… Mijenjali smo malo, pokušali nadomjestiti s energijom, a dogodilo se najgore. Upozorio sam da će Rijeka jako krenuti i izjednačili su. Do kraja nismo više došli ni do jedne čiste prilike i na kraju možemo reći da je najrealniji ishod.

Sergej Jakirović

Jakirović je rekao da još nije upoznat s težinom ozljede gležnja Mmaeea te se dotkanuo negativnih tekstova na račun Rijeke:

Ne čudi me to. Ljudi samo čekaju napisati negativne tekstove. Puno je više negativnih kad je loše nego pozitivnih kad je dobro. Tako je to kod nas, to kod nas pokreće društvo. Koliko sam čuo, imala je Rijeka dosta zdravstvenih problema prije utakmice s Olimpijom, a i puno toga ovisi i o dnevnoj formi. To je moje viđenje. Bio sam tu, znam o čemu pričam.

Sergej Jakirović

Na kraju je ukratko najavio susret protiv Hajduka koji je 13. rujna:

Stiže nam Hajduk. Bitno je da se reprezentativci vrate zdravi. Igra se u petak zbog naše Europe. Pripremit ćemo se najbolje što možemo, odigrati najbolje što možemo

Sergej Jakirović
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano