Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović: Veliki je uspjeh prezimiti u Europi, javnost možda podcjenjuje ovo natjecanje

Po završetku utakmice, Sergej Jakirović komentatorskom timu dao je izjavu vezanu za utakmicu u kojoj je Dinamo s visokih 3:0 pobjedio Ballkani:

U samoj pripremi bilo je važno zadržati stabilnost, nisam želio da nas kontriraju, da nam se ponovi Rudeš. Bio nam je cilj da prvi pogodak postignemo čim ranije, imali priliku Baturine, ali nismo je iskoristili. Igralo smo protiv jako uigrane ekipe s puno automatizama, no sve je bilo lakše kad smo postigli prvi pogodak. Suvereno smo pobjedili, ali nije bilo lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo priželjkivali da Ballkani ima toliko prostora i to nije bilo planirano, no istovremeno mislim da smo se solidno branili i nismo im dozvolili velike prilike.

Ballkani je počeo fizički padati iza 60. minute, oslobodio se prostor Kaneku i Špikiću, dobili smo više fluidnosti i s Bulatom koji je zamjenio viroznog Baturinu, kojeg sam stavio u igru nakon par dana visoke temperature da ga “probije”.

Vidjelo se koliko nam znači Bruno Petković, ima sposobnost prihvatiti lopte s igračem na leđima, lucidnost proigrati suigrače, s njim se pomičemo bliže protivničkom golu.

Na pitanje Elvisa Scorije o dojmovima odrađene polusezone na Dinamovoj klupi, Jakirović je rekao:

Veliki je uspjeh prezimiti u Europi, javnost možda podcjenjuje ovo natjecanje, ali danas se svi spremaju i svi su kvalitetni, a to je pokazao i Ballkani. Imam osjećaj da sam dvije godine ovdje, a ne manje od 4 mjeseca. Ovo je bila 31 utakmica kluba od početka sezone, na zimu ćemo morati osvježiti ekipu, raditi na igri, ali prvo moramo odigrati derbi i napraviti sve da pobjedimo.

Komentari

Povezano