Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakirović zaplakao nakon osvojene titule pa kazao: “Mama bi bila ponosna”

Dinamo je danas svladao Osijek rezultatom 1:0. Jedini pogodak je postigao kapetan Arijan Ademi, a s obzirom na to da je Rijeka izgubila protiv Varaždina, Dinamo je po 25. put postao HNL prvak.

Čim je završila utakmica su igrači i navijači Dinama slavili, a trener “Modrih” Sergej Jakirović je zaplakao. Nakon utakmice je dao i izjavu u kojoj je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak imam malo iskustva u SHNL-u. Znao sam da je prvenstveno dugo, bilo je uspona i padova, ali bitan je cilj. Čestitam svima koji vole Dinamo, ovo je jedan od najslađih naslova prvaka koje je Dinamo osvojio.

Sergej Jakirović

Jakiroviću je protekli tjedan preminula majka te je imao turbulentnih posljednjih desetak dana:

Trebala bi nam emisija od tri sata… Naravno da mi je emotivno s obzirom na sve što se dogodilo. Ali to je život, jednostavno moram ići dalje. Nosim u sebi tugu. Mislim da je mama ponosna, kao i cijela moja obitelj koja je uz mene. Znamo što smo prošli otkako smo došli u Dinamo. I ovo danas što se dogodilo, jednostavno sam oguglao (misli na glasinu da će ga Dinamo smijeniti na kraju sezone, op. a.). Čovjek očvrsne, što te ne ubije, to te ojača. Vjerujem u sebe i svoj stožer.

Sergej Jakirović

Trener Dinama je najavio i finale Kupa protiv Rijeke koje počinje u srijedu susretom na Maksimiru:

 “Pripremit ćemo se za finale Kupa. Malo ćemo proslaviti, neki igrači su danas odmarali, neke smo ciljano odmarali. Vidjet ćemo, sutra je trening, a u srijedu prva utakmica. Napravit ćemo sve da s prednošću odemo na Rujevicu.

Sergej Jakirović
Komentari

Povezano