Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jakobušić nije uzeo otpremninu prilikom odlaska iz Hajduka

Danas su redove Hajduka napustili trener Mislav Karoglan i predsjednik kluba Lukša Jakobušić. Nadzorni odbor se odlučio zahvaliti sada bivšem predsjedniku te su danas u 15 sati održali konferenciju za medije.

Predsjednik Nadzornog odbora Aljoša Pavelin je na njoj otkrio da se Jakobušić odrekao otpremnine pri odlasku iako je na nju imao pravo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo pripremali hoćemo li zamijeniti Jakobušića, nego smo odrađivali svoju ulogu i samo smo htjeli biti spremni ako do razlaza dođe. Smatramo da je ovo pravo vrijeme za rastanak i da krenemo u novi ciklus… Što se tiče financija, moram reći da je gospodin Jakobušić unio svoje vrijeme, energiju, znanje u Hajduk… Odradio je puno dobrih stvari. Jakobušić voli Hajduk, ima pravo na otpremninu, ali se on odrekao otpremnine. Hajduk neće imati financijske posljedice naše odluke.

Jakobušić je na svom odlasku kazao: “Zahvaljujem svim ljudima u Klubu, svima s kojima sam u protekle tri i po godine surađivao, a posebno navijačima na ljubavi i strasti. Kao svaki hajdukovac, podržavam sve odluke u interesu Kluba.”

Komentari

Povezano