Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

James Rodriguez postaje slobodan igrač te se želi vratiti u Europu

Kolumbija je ovo ljeto pružala sjajne partije na Copa Americi. Kolumbijci su dogurali do finala gdje su nakon produžetaka izgubili od Argentine. Gol za pobjedu je postigao Lautaro Martinez koji je na kraju bio najbolji strijelac turnira, ali prvo ime natjecanja je bilo u redovima Kolumbije.

Na turniru je briljirao James Rodriguez koji je bio najbolji strijelac turnira: upisao je šest asistencija te je postigao jedan pogodak. 33-godišnjak je imao tako dijametralno suprotno formu nego je prikazivao u klubu. U Sao Paulou je James godinu dana, a u 2024. godini je upisao samo dva ligaška nastupa u kojima je odigrao 44 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi Fabrizio Romano, James će raskinuti ugovor s klubom iz Brazila te će postati slobodan igrač. Reprezentativac Kolumbije se nakon sjajne Cope želi vratiti u Europu, a zainteresiranih bi trebalo biti s obzirom na to kakve je partije pružao ovoga ljeta u žutom dresu.

James je u Europi igrao za Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern, Everton i Olympiacos u kojem je došao u rujnu 2022. godine, ali grčki klub je napustio nakon samo sedam mjeseci pa je otišao u Sao Paulo.

Komentari

Povezano