Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jasmin Repeša odlazi iz HKS-a i vraća se trenerskom poslu

Jasmin Repeša više nije sportski direktor Hrvatskog košarkaškog saveza, objavljeno je na službenim stranicama HKS-a. Prema talijanskim medijima, razlog njegovog odlaska je preuzimanje funkcije glavnog trenera novog talijanskog prvoligaša, Trapanija.

Repeša je u srpnju prošle godine imenovan sportskim direktorom, a iz Saveza su potvrdili kako napušta ovu poziciju kako bi se vratio trenerskom pozivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatski košarkaški savez želi izraziti iskrenu zahvalnost g. Repeši na njegovom predanom radu i doprinosu dok je obnašao dužnost sportskog direktora Saveza. U proteklom razdoblju, Repeša je svojim velikim iskustvom, stručnim znanjem i neizmjernom strašću pridonio razvoju hrvatske košarke, počevši od rada na svim razinama muških reprezentacija, od najmlađih do seniorske, do sudjelovanja u organizaciji trenerskih seminara.”

HKS

Repeša neće odmah napustiti funkciju sportskog direktora, već će isto napraviti nakon  završetka ljetnih aktivnosti svih reprezentacija, kada će HKS odlučivati o imenima i funkciji koju bi u budućnosti trebao obnašati voditelj struke. Repeša ujedno ostaje članom Stručnog savjeta za mušku košarku i bit će na dispoziciji HKS-u i ubuduće.

Komentari

Povezano