Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jedini Amerikanac napustio Cibonu

Uoči posljednje utakmice 2023. godine protiv Borca u četvrtak od 19 sati, stigao je i prvi odlazak u Ciboni. Pod Tornjem više nema Alexa Steina, jedinog Amerikanca u momčadi.

On je stigao ovo ljeto sa zanimljivom biografijom koju je donio iz Belgije, ali se od starta nije mogao uklopiti u zahtjeve ABA lige, ali i Cibone u kojoj je trebao biti ključni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao je Stein svih 13 utakmica u ABA ligi, na terenu bio prosječno 21 minutu, a za to vrijeme ubacivao devet poena, skupljao 2,1 skok i dijelio 2,2 asista po utakmici. Trice je šutirao 45 posto, a svoju najbolju utakmicu odigrao je u pobjedi nad Studentskim centrom, u onoj utakmici u kojoj su Vukovi pogodili nestvarnih dvadeset trica na gostovanju, a Stein je u to ugradio četiri trice i 23 poena. Još je samo dva puta otišao preko deset poena, FMP-u je zabio je 18 u Zagrebu, a Budućnosti 16 na gostovanju.

Cibona će, dakle bez Steina, pokušati za kraj 2023. godine doći do šeste pobjede sezone. I praktički stići na korak do prvog cilja sezone, osiguranja ostanka. 

Komentari

Povezano