Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jeličić: “Armada je frustrirana zbog poraza na autocesti. U školi Rijeke jedino uče raspoznavati dresove”

Iza nas je peto kolo SuperSport HNL-a što znači i novo izdanje emisije na MaxSport kanalu. Stručni komentatori Hrvoje Vejić i Joško Jeličić komentirali su događanja u hrvatskom nogometu, a Jeličić se, između ostalog, osvrnuo i na debakl Rijeke u Ljubljani.

Damir Mišković ima zasluge za sve što je Rijeka napravila u prvih 12 godina, ali je najzaslužniji i za ovaj neuspjeh. Smjenom Sopića je pokazao samovolju. Te stvari se moraju mijenjati. Čuo sam da su tamo treneri u omladinskoj školi loše plaćeni. To se vidi na Šimunu Butiću koji od taktičke obučenosti ima to da prepoznaje dresove za koje igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret protiv Olimpije bio je obilježen neredima na tribinama.

Jasno mi je da su navijači bijesni i razočarani, ali sramim se kao Hrvat i čovjek. Paliti baklje i gađati žene je sramotno. Činjenica da je svih 50 članova Armade bilo na tribini upućivalo je da bi moglo doći do nereda. Bili su frustrirani i jer su izgubili utakmicu na autocesti prije par dana što također osuđujem.

Dinamo je pak uspješno prošao gostovanje u Azerbejdžanu te se plasirao u Ligu prvaka.

Svaki igrač Dinama treba uživati u Ligi prvaka to je najjače europsko natjecanje. Sada im se nudi prilika i da u slučaju osvajanja prvenstva uđu direktno u Ligi prvaka. Time bi riješili pitanje prvaka idućih deset godina. Na papiru, ima tu protivnika s kojima se može igrati, ali za neki veći rezultat se puno toga treba posložiti.

Komentari

Povezano