Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jeličić: “Bilića mi je bilo tužno za gledati”

Uoči početka utakmice Dinama i Hajduka, nekadašnji igrač obje ekipe i poslovično kontroverzni Joško Jeličić osvrnuo se na nedavne promjene u Hajduku, uključujući smjenu Nikole Kalinića s pozicije sportskog direktora nakon samo četiri mjeseca.

Jeličić je izrazio podršku Kaliniću, naglašavajući njegovu lojalnost klubu te činjenicu da je radio besplatno. Kritizirao je trenutnu upravu, osobito predsjednika Ivana Bilića, rekavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S jedne strane imamo Nikolu Kalinića, kojeg osobno poznajem. Možemo pričati o njegovom iskustvu jer je iz kopački odmah otišao na poziciju sportskog direktora. No znam da je on jedan pošten momak i veliki hajdukovac, koji je osigurao Hajduku sedam milijuna kad je otišao u Blackburn.

Radio je za Hajduk besplatno kao sportski direktor. S druge strane je tu Ivan Bilić, predsjednik Hajduka. Meni je bilo žao čovjeka s njegovim zamuckivanjem i određivanjem tko će ga sad što pitati. To je bilo apsolutno tužno za gledati.

Dogodila se podjela u klubu. Imamo Gattusa i njegove igrače, koji ga vole i slijede. Oni su na jednoj strani, uprava na drugoj. Predsjednik Hajduka očito ne poznaje sustav i sportsku strukturu jer je rekao da novi sportski direktor neće moći smijeniti trenera Gattusa.

Komentari

Povezano