Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jeličić: ”Biraju li se i skauti u Hajduku s javnim natječajem? Pitam za rođaka…”

Joško Jeličić, sada stalni član emisije Studio HNL na Max Sportu, analizirajući proteklo kolo hrvatskog prvenstva, uputio je niz kritika Hajduku nakon njihovog remija s Istrom 1961 (1-1), posebno se osvrnuvši na rad klupskih skauta.

Oba desna beka su ozlijeđena, Šimun Hrgović je odigrao jako kvalitetno. Ono što me kao hajdukovca smeta… Jurica Pršir i Dario Špikić bili su u Hajduku, ali nisu prošli. Pršir je najbolji igrač u Gorici, Špikić može igrati na visokoj razini u raznim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marco Pašalić i Franjo Ivanović su došli u Rijeku bez odštete. Samy Mmaee i Ronaël Pierre-Gabriel došli su u Dinamo bez odštete. Ja ne znam biraju li se i skauti u Hajduku javnim natječajem? Pitam za rođaka s Muća…

Joško Jeličić

Također, Jeličić je komentirao i potencijalne izlazne transfere na Poljudu, posebno istaknuvši mogući odlazak Rokasa Pukštasa i Emira Sahitija.

Nisi ušao u Europu, a imaš najskuplju momčad u povijesti koju teško možeš servisirati bez prodaje. Prema tome, novac je definitivno prioritet. S obzirom na kraj prijelaznog roka i da su praktički ponuđeni i Pukštas i Sahiti, što je plod poluamaterizma, vidjet ćemo do kraja hoće li se to iskristalizirati. Ako novac diktira, onda tu nema potrebe ili ne.

Joško Jeličić
Komentari

Povezano