Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jeličić o Jadranskom derbiju: „Jasno je zašto smo kanta za napucavanje u Europi”

Rijeka i Hajduk sinoć su u sklopu osmog kola remizirali sa siromašnih 0:0. Bio je to dvoboj dvije momčadi s vrha ljestvice, pa se ipak očekivalo nešto više u napadačkom segmentu igre. Joško Jeličić također nije impresioniran viđenim, a svoje dojmove podijelio je u emisiji Studio HNL koja se emitira na MAXSportu.

Mislim da su gospoda uvjerena da su osvojila po bod, vrijeme će pokazati jesu li izgubili po dva. Legitimno je pravo dvojice trenera da vide kako će sprovesti svoj cilj u proteklih, no legitimno je i da ja pretpostavim da su igrači protekli tjedan trenirali bez lopte. Mislim da je 22 igrača dobilo naputak kako igrati bez lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je sve legitimno i taktički uređeno, ali mene to smeta kao gledatelja. To je toliko siromašno, bez kvalitetnih tehničkih rješenja, bez klase. Isto tako je legitimno pravo da oni koji su platili ulaznicu smatraju da su bacili novac u vjetar ili da sam bacio u vjetar ja koji sam potrošio dva sata gledajući utakmicu.

Taktički dio pripreme mu se posebno nije svidio.

Smetaju mi neke stvari. Kad postaviš momčad gdje igraš s dvije niske šestice, gdje su ti dvojica stopera, dvojica bočnih i Lučić, Kalik na poziciji desetke, jasno ti je da igraš na nulu. Najveći rizik je da primiš nekakav krumpir. S druge strane, Đalović, ja znam da je on još neiskusan, no imaš Hajdukovu desnu stranu koja zajedno ima 36 godina.

Durdov i Hrgović nikad nisu igrali derbi na Rujevici, ali nijednom nisi napravio pritisak jer si unaprijed planirao i izašao da izboriš 0-0. Jasno je zašto gledamo ovakav nogomet i zašto smo kanta za napucavanje u europskim utakmicama. Svaki plasman na veliko natjecanje hrvatske reprezentacije tako je golemi uspjeh.

Komentari

Povezano