Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jeličić o Karoglanu: “Šerif vodi vrlo kvalitetan stručnjak izražene osobnosti i autoriteta”

Joško Jeličić ponovno “briljira” u svojim izjavama u emisiji Studio Supersport HNL. Pričajući o susretu Rijeke i Olimpije je “suptilno” spomenuo bivšeg trenera Hajduka Mislava Karoglana koji ga je prije nekoliko dana prozvao.

Olimpija je pokazala da je ozbiljna momčad. Tehnički su jako dobro potkovani i stvarali su probleme Rijeci. Pokazali su to i protiv Šerifa kojeg su uvjrerljivo izbacili. To je posebno impresivno kada znamo da Šerif vodi vrlo kvalitetan hrvatski stručnjak izražene osobnosti i autoriteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Joško Jeličić za MAXSport

Karoglan je od 5. kolovoza trener moldavskog Šerifa što mu je prvi angažman nakon trenerske klupe Hajduka. Izuzev ispadanja iz Konferencijske lige je upisao tri pobjede u prvenstvu gdje je trenutno na prvom mjestu.

Hajduk je drugi puta preuzeo u listopadu 2023. U 21 utakmici je upisao 12 pobjeda, četiri neriješena ishoda i pet poraza te je osvajao u prosjeku 1,90 bodova po utakmici. Presudio mu je loš niz pred kraj sezone kada je upisao četiri poraza u nizu, uključujući dva poraza od Dinama na Poljudu te poraz od Rijeke na Rujevici.

Komentari

Povezano