Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jeličić opleo po treneru Osijeka: “To je žešći amaterizam, da ne iskoristim težu riječ”

Osijek je proteklog vikenda upisao poraz protiv Rijeke na Opus Arenu rezultatom 0:2. Tako su nastavili svoj grozan rezultatski niz te nakon četiri odigrana kola u HNL-u imaju samo jedan bod.

Bivši hrvatski nogometaš, a sada stručni komentator Joško Jeličić je komentirao stanje osječkog kluba u emisiji Studio SuperSport HNL-a, koja ide na kanalu MAXSport 1. Jeličić nije štedio trenera Osijeka Federica Coppitellija za kojeg je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo mu je prvi seniorski klub koji vodi. Pogledao sam milijun utakmica i ovo što sam jučer gledao nikad nisam vidio. Način na koji se ovakva utakmica vodila u smislu postavljanja i vođenja ekipe, zamjena… Mogu shvatiti da imaš kadrovskih problema, nemaš širinu, imaš ozljeda, moraš krpati. Međutim, Jugović je promijenio tri pozicije, Nejašmić dvije-tri, Hasić dvije… To dugo nisam vidio. To je, po meni, žešći amaterizam, da ne iskoristim težu riječ.

Joško Jeličić, MAXSport

Dodao je da je svjestan što je Coppitelli dosad radio te je dodao:

Osijek je dobro izgledao u organizaciji igre, visokom pritisku, stvaranju viška po boku, povratnim loptama… Međutim, vođenje večerašnje utakmice, pogotovo drugo poluvrijeme… Da je neki naš trener, mislim da bi ga razapeli.

Joško Jeličić, MAXSport
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano