Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jerko Leko: Ne idem u Velež, počeli su mi prebrojavati krvna zrnca

Nakon što je prije 3 dana izašla vijest kako je nekadašnji hrvatski reprezentativac i sadašnji nogometni trener Jerko Leko glavni kandidat za klupu mostarskog prvoligaša Veleža, danas je sam Jerko Leko objavio kako je odustao od pozicije.

Na klupi Veleža trebao je naslijediti još jednog Hrvata, Deana Klafurića, no problem se pojavio prije nekoliko dana kad su navijači Veleža izrazili nezadovoljstvo time da ih ponovno vodi hrvatski trener. Podsjetimo, u Mostaru postoji duboka nacionalna podijeljenost navijačkih tabora Veleža i Zrinjskog, pojačana navijačkim akcijama u posljednjih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Leko je novinarima izjavio sljedeće:

Javio sam jutros Veležu da na mene ne računaju i time prekinuo njihovo odugovlačenje s potpisom ugovora. U petak sve smo dogovorili, u subotu smo trebali dogovor pretočiti u ugovor, a tada nakon što je puštena vijest da ću ja biti trener počelo se s odugovlačenjem i prebrojavanjem mojih krvnih zrnaca.

Ja sam Hrvat, ali u trenerskom poslu sam samo trener, a iz svega sam zaključio da u takvoj klimi neće biti moguće realizirati što smo postavili kao cilj u razgovoru u Zagrebu

Nadodao je i da ga ne zanima baviti se stvarima koje nemaju veze sa sportom, a nakon što se uprava Veleža nije očitovala o situaciji s navijačima, odlučio je odustati od odlaska u Mostar u okolnostima koje naslujućuju probleme koje on kao čovjek i sportaš ne podržava.

Komentari

Povezano