Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jesse Lingard službeno u Južnoj Koreji

Nakon što je bio bez kluba od srpnja 2023. godine poslije isteka ugovora s Nottingham Forestom, Jesse Lingard je napokon pronašao novi klub. Po prvi put u svojoj karijeri će bivši engleski reprezentativac napustiti Englesku te će potpisati za južnokorejski FC Seoul.

31-godišnjak je potpisao dvogodišnji ugovor i to će mu biti ukupno osmi klub u karijeri nakon Leicestera, Manchester Uniteda, Birminghama, Brightona, Derby Countyja, West Hama i spomenutog Nottingham Foresta. Najveći trag je ostavio u redovima “Crvenih vragova” u čijem je dresu nastupio ukupno 232 puta uz učinak od 35 pogodaka i 21 asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FC Seoul je korejski prvoligaš koji je prošle sezone završio na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice. K League 1 se sastoji od 12 klubova, a nova sezone počinje za mjesec dana. Klub iz glavnog grada države novu sezonu otvara u gostima kod Gwangjua.

Od inozemaca, u klubu se već nalaze veznjaci Brazilac Willyan, Srbin Aleksandar Paločević i Šveđanin Hosam Aiesh te ruski napadač Stanislav Iljutcenko.

Komentari

Povezano