Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Joao Cancelo napušta Manchester City, Marcelo Brozović mijenja klub?

Iz dana u dan prijelazni rok postaje sve sadržajniji i uzbudljiviji, a mi vam nastavljamo prenositi vijesti o najzanimljivijim transferima u svijetu nogometa.

Tako je Arsenal zainteresiran za nova dva mlada igrača, branič Cityja je na odlasku iz kluba, Džeko je blizu prelaska u turskog velikana dok je hrvatski reprezentativac novo ime na popisu želja klubova iz Saudijske Arabije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džeko blizu turskog velikana

Edin Džeko vrlo je blizu prelasku u Fenerbahçe, objavio je Fabrizio Romano. Bosanskohercegovački iskusni napadač trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor prema kojem će za sezonu dobiti oko četiri milijuna eura plus milijun eura bonusa. Turski velikan trenutno radi na posljednjim detaljima kako bi dogovor bio postignut što prije, a Džeko bi iz milanskog Intera trebao stići kao slobodan igrač.

Mladi veznjak Southamptona pred transferom

Topnici su zainteresirani za još jednog mladog igrača, a u pitanju je Romeo Lavia, veznjak Southamptona. Međutim, postoje razne okolnosti zbog kojih taj transfer neće biti najjednostavnije dogovoriti. Naime, Manchester City je zadržao klauzulu po kojoj ga ima pravo otkupiti za 40 milijuna eura, a ista vrijedi do ljeta 2024. godine.

Također, za transfer su zainteresirana još dva engleska kluba, Chelsea i Manchester United. U svakom slučaju, čini se kako će belgijski veznjak napustiti redove novog drugoligaša u ovom ljetnom prijelaznom roku, samo je pitanje destinacije.

Branič Cityja na odlasku

João Cancelo će po svemu sudeći ovoga ljeta napustiti redove Manchester Cityja. I klub i igrač odlučili su kako je to najbolje rješenje za sve te rade sve što je u njihovoj moći kako bi pronašli najbolju opciju za obje strane.

Cancelo je prošlu sezonu proveo na posudbi u minhenskom Bayernu, no oni ga nisu odlučili otkupiti. Od zainteresiranih klubova, i dalje se najviše ističe Barcelona koja ga želi dovesti no sam transfer će podosta ovisi o njihovoj situaciji oko financijskog fair playa.

Arsenal želi nizozemskog braniča

Kako javlja The Athletic, Arsenal aktivno radi na dovođenju Jurriena Timbera. Branič Ajaxa je u samom vrhu na popisu želja Topnika za ovaj prijelazni rok, a prva ponuda iznosila je 30 milijuna funti. Ajax je odbio navedeno te traže znatno veću odštetu za nizozemskog braniča, no pretpostavlja se kako bi dogovor mogao biti postignut pošto od strane igrača postoji interes za transferom.

Brozović potencijalno mijenja klub

Marcelo Brozović novi je igrač na popisu želja bogatih klubova iz Saudijske Arabije. Nakon što je, po svemu sudeći, Luka Modrić odbio ponudu iz tih krajeva, novu opciju vide u hrvatskom reprezentativcu.

Glasine je potvrdio Fabrizio Romano, a navodi kako je transfer tek u početnoj fazi no i kako definitivno postoji interes za veznjaka Intera iz tog dijela svijeta.

Komentari

Povezano