Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

João Félix i Iñaki Peña donijeli pobjedu Barceloni protiv Atlética

Zavjesu na bogati europski nogometni dan spustili su Barcelona i Atlético Madrid. U utakmici gdje se Barcelona u početku napromašivala, a na kraju morala strahovati, Barcelona je slavila 1:0.

Barcelona je furizono ušla u utakmicu te su u prvih 12 minuta propustili čak četiri velike prilike. Prvo je sjajnu priliku promašio Raphinha, da bi nakon toga Robert Lewandovski tri puta promašio nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su ipak došli do vodstva u 28. minuti. Raphinha je dao loptu za Joãa Félixa koji je sjajno prebacio loptu preko Jana Oblaka za zasluženo vodstvo Barcelone. S tim rezultatom se i otišlo na predah.

Odličnu priliku za povratak gostiju imao je Alvaro Morata u 61. minuti. Njegov udarac je refleksno obranio Iñaki Peña. Još bolje reagirao je Peña u 80. minuti nakon slobodnog udarca Memphisa Depayja. Posljednju šansu imao je Ángel Correa u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, ali još jednom brani Peña.

Uspjela je Barcelona tako preživjeti završni pritisak gostiju i doći do važna tri boda kojima su uhvatili kakav takav priključak za vrhom. Sada su ponovno na četiri boda od Girone i Real Madrida. S druge strane, Atlético je ovim porazom ostao tri boda iza Barcelone uz utakmicu manje.

Komentari

Povezano